Saturday, 17 December 2011

Misi 88 Berjaya....

Wush....
Akhirnya...misi 88!! utk penggal ni berjaya.... Alhamdulillah...


Terima kasih x terhingga kepasa semua anak2 babah.... semua menyumbang kepada tercapainya misi 88..!! semua nya bergantung pada outlet terakhir tadi...


Tetapi highlight untuk hr ini adalah untuk anak2 babah di Tesco Kajang !!! tahniah untuk 97!!
Selalu cakap u all boleh...Yang lain tetap d hargai....


Then sekarang cabarannya untuk kekalkan dan pastinya target selepas ini - Misi 90!! hahaha


Terus tingkatkan usaha dan focus...Babah sentiasa ada disini untuk membantu....
Macam babah selalu cakap la kan... Let's work together..tq-zee... hahaha


Zees,
Kamarulzaidi Zaini - zee

Thursday, 15 December 2011

Hari Mengemas...

off day today...
Rupanya sebakul baju2 dan pakaian2 yang nk kena basuh hahahaha...

Then satu plastik rupanya sampah2 yg ada dlm bilik ni yg kebanyakannya kertas2, bill2 dan pepe tah lagi...

Time kemas dapur pelik tgk sampah..sah2 bekas bungkusan maggi je yang byk.. harus la.. dorang ni dok mkn maggi je kot hari2...

Jumpa satu benda yang x perasan pun memang ada (apa cakap ni?) hahaha then pe lg..gunakan la sepenuhnya... - tah bila la dok ada hot ticket rm15 kat2 ngan tv hehehe nasib bleh guna lg...

Makan? jap lg masak sikit2 kot...tah la tgk kalau rajin...plan nk g gunting rambut, repair ckit keta tu dok ada bunyi2 tah pe tah... ataupun tgk movie ptg2 nanti... hrmmm....teringin nk makan sekinchan ikan bakar la... tp x de sape nk pun...

so....mcm dh nk kena sambung tdo je ni...hahaha

Zees,
Kamarulzaidi Zaini - zee

Kisah pelik...

Macam2 boleh jadi...lg2 benda yang subjektif...
Tambah2 setiap org ada pandangan tersendiri..tapi hahaha..
x tau nk cite macam mane...tepuk dada tanya selera....
'mencuba yg terbaik...'

# "step back and observe..."

hehe....
Kamarulzaidi zaini - zee