Thursday, 15 December 2011

Hari Mengemas...

off day today...
Rupanya sebakul baju2 dan pakaian2 yang nk kena basuh hahahaha...

Then satu plastik rupanya sampah2 yg ada dlm bilik ni yg kebanyakannya kertas2, bill2 dan pepe tah lagi...

Time kemas dapur pelik tgk sampah..sah2 bekas bungkusan maggi je yang byk.. harus la.. dorang ni dok mkn maggi je kot hari2...

Jumpa satu benda yang x perasan pun memang ada (apa cakap ni?) hahaha then pe lg..gunakan la sepenuhnya... - tah bila la dok ada hot ticket rm15 kat2 ngan tv hehehe nasib bleh guna lg...

Makan? jap lg masak sikit2 kot...tah la tgk kalau rajin...plan nk g gunting rambut, repair ckit keta tu dok ada bunyi2 tah pe tah... ataupun tgk movie ptg2 nanti... hrmmm....teringin nk makan sekinchan ikan bakar la... tp x de sape nk pun...

so....mcm dh nk kena sambung tdo je ni...hahaha

Zees,
Kamarulzaidi Zaini - zee

2 comments: